DOMA JE
NAJLEPŠE.

Dom je tam, kjer je srce. In tudi tam, kjer ste mirni, kjer se počutite udobno in varno. Je prostor, kamor se vračate po dolgih dnevih, kjer se zabavate in kjer si napolnite baterije. Dom je osrednji oder vašega življenja.

Vaš dom in vaše potrebe imamo v mislih, ko ustvarjamo tehnološko izpopolnjene aparate. Od malih gospodinjskih aparatov do hladilnikov in pomivalnih strojev. Od radijskih sprejemnikov do televizorjev in zvočnikov. Vsak izmed aparatov je previdno oblikovan in izdelan, da omogoča optimalno porabo virov in tako deluje v sozvočju z okoljem. Vsak aparat oblikujemo, razvijamo in ustvarimo z eno samo mislijo - da bo vaš dom vaš najljubiš prostor na svetu.

Želim biti obdan z udobjem in dobrim počutjem. Želim, da se moja osebnost odraža v tem, kar vidim vsak dan in to želim deliti z drugimi. To sem jaz in to je tisto, kar mi pomeni dom.

DOM JE TAM, KJER USTVARJA KUHARSKI MOJSTER.

GRUNDIGOVI INOVATIVNI KUHINJSKI APARATI VAM POMAGAJO ODKRITI VAŠE KUHARSKE SPOSOBNOSTI.

Grundigove nove pečice pomagajo uresničiti vaše kuharske sanje kar doma, saj boste lahko pripravili svoje najljubše jedi brez mešanja arom. To je le še eden izmed mnogih načinov, kako Grundig ustvarja občutek, da je doma res najlepše.

PREBERI VEČ

SVEŽINA IMA NOV DOM.

GRUNDIGOVI INOVATIVNI KUHINJSKI APARATI VAM POMAGAJO ODKRITI VAŠE KUHARSKE SPOSOBNOSTI.

Grundigovi novi hladilniki in zamrzovalniki zagotavljajo daljšo svežino vašim mesninam in zelenjavi, tako da lahko s svojim partnerjem uživate v najbolj svežih obrokih kar v udobju vašega doma. To je le še eden izmed mnogih načinov, kako Grundig ustvarja občutek, da je doma res najlepše.

PREBERI VEČ

DOM NAJBOLJ SIJOČIH KOZARCEV V MESTU.

NAŠI INOVATIVNI POMIVALNI STROJI SKRBIJO, DA JE VAŠA POSODA NARAVNOST SIJOČA.

Grundigovi novi pomivalni stroji preprečujejo, da bi se vaši najbolj občutljivi kozarci uničevali, jim podaljšajo življenje ter jim zagotavljajo sijaj, kot ga še niste videli. Pol polni ali pol prazni – vaši kozarci so vedno sijoči. To je le še eden izmed mnogih načinov, kako Grundig ustvarja občutek, da je doma res najlepše.

PREBERI VEČ

RAZVAJANJE ZA VAS IN VAŠA OBLAČILA. V VAŠEM DOMU.

GRUNDIGOVI PRALNI STROJI NUDIJO NAJBOLJŠO NEGO VAŠIM NAJBOLJ OBČUTLJIVIM OBLAČILOM.

Grundigovi novi pralni stroji vašim oblačilom zagotavljajo posebno nego, saj vzdržujejo njihovo kakovost in jim podaljšujejo življenjsko dobo. Tako imate vi čas zase, za oblačila pa poskrbijo naši stroji. To je le še eden izmed mnogih načinov, kako Grundig ustvarja občutek, da je doma res najlepše.

PREBERI VEČ
ZGODBE O DOMU
Skoči na vrh