NAŠA FILOZOFIJA

Izvedite več

Pri Grundigu verjamemo v izboljšave. Grundig ni le dobavitelj uporabne elektronike. Smo mnogo več kot le to. Smo znamka za ljudi, ki vedo, kaj je v življenju resnično pomembno. To ne velja le za aparate, ki jih proizvajamo, temveč tudi za kakovost življenja, ki jo nudijo. Vse se je začelo pred 70 leti z našim prvim izjemnim dosežkom – radiem Heinzelmann. Ko smo videli, kako je ta Grundigov radio izboljšal kakovost življenja ljudi, smo vedeli, da smo na pravi poti. Vse odtlej se ves čas trudimo, da vas še bolje razumemo in vam pomagamo olajšati vaše vsakodnevno življenje.

Pri naših proizvodih za uporabo vse od kuhinje pa do kopalnice ter vse od kuhanja do čiščenja in sproščanja se lahko zanesete na najsodobnejšo funkcionalnost, brezčasno zasnovo in vrhunsko kakovost Grundigovih proizvodov. Ponosni smo na to, da vam lahko pomagamo izboljševati življenje v vašem domu.

Zrasli smo vse od proizvajalca priznanih radiev Grundig do enega največjih evropskih proizvajalcev uporabne elektronike in na tej poti smo se tudi marsikaj naučili. Naš cilj je postati najbolj dragocen dobavitelj v vašem življenju, kar dosegamo tako, da vedno stremimo k ustvarjanju lepše prihodnosti.

To dosegamo na primer s pametnimi televizorji Grundig in drugimi povezanimi aparati ter naprednimi inovacijami, kot so naši proizvodi za virtualno uporabniško izkušnjo (Virtual User Experience), ki projicirajo vmesnik na delovno površino in se odzivajo na kretnje.

Prav vsak izmed naših proizvodov je zasnovan z namenom, da vam močno olajša in izboljša določen del vašega vsakdana.  
Tako vam na primer ukrivljen pametni televizor FineArts Curved UHD omogoča, da kar s svojega kavča doživite izkušnjo, kot bi bili v kinu, s pečico Divide & Cook pa lahko več časa preživite s svojo družino, saj vam omogoča hkratno pripravo dveh popolnoma različnih jedi. Enako velja za pametno tehnologijo MultiSense, ki vedno izbere prave nastavitve pranja, tako da vaše najljubše kavbojke ostanejo prav take kot nove.

Pri Grundigu dobite vse, kar potrebujete – proizvode, ki vam bodo pomagali reševati težave in ki so proizvedeni v skladu z najvišjimi nemškimi standardi kakovosti glede zanesljivosti in prijaznosti do uporabnika. Zato ne stremimo k temu, da so naši proizvodi le neka novost, temveč se trudimo resnično razumeti, kaj je vam pomembno. Rezultat našega dela je priročna funkcionalnost in enostavna uporaba, ki vam pomaga skrbeti za vaše stvari, ki vam veliko pomenijo. Vidite torej lahko, da so proizvodi Grundig narejeni po meri, tako da so primerni za uporabo v vsakdanjem življenju.

Naš namen je spremeniti vsako novo poglavje v tehnologiji v novo obdobje vašega brezskrbnega življenja.

Grundig: že več kot 70 let izboljšujemo kvaliteto življenja!

Grundig ima dolgo zgodovino kakovosti, inovativnosti in izpiljenega sloga, ki so podjetje več kot 70 let obdržali na čelu proizvajalcev potrošniške elektronike in gospodinjskih aparatov v Evropi.

Izvedite več o Grundigovi zgodbi.

Grundig: že več kot 70 let izboljšujemo kvaliteto življenja!

Unternehmensgeschichte

Grundig po svetu

Naše korenine so v Nemčiji, a naš pogled sega čez državne meje.
Grundig ima 1600 zaposlenih v več kot 65 državah.

Celotni prodajni program Grundigovih izdelkov

Kakovost, inovacije in izpiljen slog pri vseh Grundigovih izdelkih.

Grundigovi standardi kakovosti vam bodo izboljšali življenje!

Pri proizvodnji Grundigovih gospodinjskih aparatov in potrošniške elektronike veljajo najvišji standardi zanesljivosti in prijaznosti do uporabnika.

Izvedite več

Grundigovi standardi kakovosti vam bodo izboljšali življenje!

Vse izmed mnogih Grundigovih inovativnih proizvodov in aparatov povezuje skupna rdeča nit – vrhunska kakovost. Kakovost ni naključje. Je rezultat natančnih testiranj v vsakem členu verige, vse od zasnove, prek proizvodnje in naprej. Ne glede na to, ali gre za vezja ali vijake, vsak sestavni del vsakega televizorja in radia Grundig mora delovati po natančno določenih pravilih.

Z gotovostjo lahko zatrdimo, da bodo vsi dokončani Grundigovi proizvodi prestali končni preizkus, tj. vsakodnevno uporabo v vašem domu, in zato vam lahko ponudimo več kot le obljubo.

Naši vrhunski gospodinjski aparati so zasnovani, testirani in proizvedeni tako, da izpolnjujejo visoke standarde delovanja še mnogo let po nakupu. Vsi Grundigovi proizvodi zagotavljajo kakovost, v kateri boste resnično popolnoma uživali.

Na primer, če samo dobro prisluhnete motorju Inverter EcoMotor, boste razumeli, zakaj je Grundig prvi dobavitelj, ki je prejel certifikat za vrhunsjo kakovost zvoka svojih proizvodov v letu 2015. To je zato, ker naši hišni aparati niso le tihi, temveč je vsak pritisk na gumb televizorja Grundig in vsak šum cikla pranja ali centrifuge pri pralnem stroju Grundig prava glasba za vaša ušesa.

Tako je torej povsem razumljivo, da je največja organizacija za testiranje in akreditacijo SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH podjetju Grundig podelila najvišjo oceno A. To nam je v veliko čast in verjamemo, da bo enako godilo tudi vašim ušesom. Namreč, proizvod, ki služi svojemu namenu, je šele na polovici poti do tega, da prejme oznako Grundig. Zadostiti mora še našim nemškim standardom kakovosti glede zanesljivosti in prijaznosti do uporabnika ter našim merilom inovativnosti. Šele ko proizvod izpolnjuje vsa ta merila, lahko z gotovostjo trdimo, da vam lahko v določenem smislu izboljša življenje.

Lahko se zanesete na praktične funkcije, brezčasno zasnovo in vrhunsko kakovost naših proizvodov, namenjenih uporabi od kuhinje pa vse do kopalnice. Zato še naprej razvijamo tehnološko dovršeno uporabno elektroniko, male in velike gospodinjske aparate znamke Grundig, ki izpolnjujejo najvišje standarde. In zato nikoli ne nehamo raziskovati, razmišljati in odkrivati, vse z namenom, da vam ponudimo aparate zanesljive kakovosti, ki bodo koristen dodatek vašemu domu in življenju.

Pri Grundigu nam veliko pomeni narava – in vi!

Grundigovi izdelki so visoke kakovosti in zasnovani v skladu z najvišjimi standardi energetske učinkovitosti.

Izvedite več

Pri Grundigu nam veliko pomeni narava – in vi!

Pri Grundigu skrbimo – za naravo in za vas. To pomeni, da se čutimo odgovorni za razvoj trajnostnih aparatov, ki ne skoparijo z materialnim udobjem. To nam uspeva tako, da oblikujemo proizvode visoke kakovosti, ki ustrezajo najvišjim standardom varčevanja z energijo in tako kar najbolj zmanjšajo porabo energije in vode.

Grundigovi veliki gospodinjski aparati z optimalno energetsko učinkovitostjo ne varujejo le okolja, temveč vam tudi pomagajo privarčevati nekaj denarja. Grundigovi aparati za uporabo od kuhinje pa vse do kopalnice vam s svojo vrhunsko oznako za energetsko učinkovitost, ki jo dosegajo z uporabo inteligentnih tehnologij, pomagajo zmanjšati vaš ekološki odtis.

Najboljši primer je naš novi junak na področju trajnosti – pomivalni stroj EcoChamp 5.5 L. S svojo inovativno tehnologijo varčevanja z energijo ne le, da prihrani do 2600 litrov vode letno v primerjavi z običajnimi 15-litrskimi pomivalnimi stroji, temveč je prejel tudi oznako za energetsko učinkovitost A++.

Vsi proizvodi so uvrščeni v razrede najvišje energetske učinkovitosti v svojih kategorijah (in občasno te razrede celo presegajo). Vsi Grundigovi energetsko učinkoviti aparati ponujajo idealno zeleno rešitev, najsi gre za pranje perila, hlajenje hrane, pomivanje posode, kuhanje ali peko.

Pametna izbira gospodinjskih aparatov je pomemben del zmanjševanja porabe energije. Z izbiro pravih energetsko varčnih aparatov lahko prevzamete nadzor nad vplivom, ki ga imate na okolje, in zneskom na računih, ki jih prejmete.

Vidite torej lahko, da je v naši naravi več, kot le energetska učinkovitost. In pri Grundigu vam bomo v prihodnje ponudili še veliko več energetsko učinkovitih novosti.

Novice o podjetju Grundig ...

Prikaži
Skoči na vrh