POLITIKA ZASEBNOSTI

Na tej strani je predstavljena politika zasebnosti podjetja Grundig Intermedia GmbH (»Grundig«).

Grundig zbira in uporablja izključno osebno določljive podatke, kot so vaše ime, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka, in sicer za namen, za katerega ste posredovali svoje podatke, ali zato, da vam predstavi najnovejše Grundigove promocije in nove izdelke. Vaše osebno določljive podatke bodo uporabili le skupina Grundig in poslovni partnerji, ki jih pooblastimo za izpolnjevanje vaše zahteve.

Pri varovanju vaših osebno določljivih podatkov pred izgubo, poškodovanjem, korupcijo, manipulacijo, nepooblaščenim dostopom in nepooblaščenim razkritjem se Grundig poslužuje najboljših praks in tehnologij. Če imate kakršna koli vprašanja glede varnosti podatkov pri Grundigu, se obrnite na našega skrbnika spletne strani na info(at)grundig(dot)si.

Ta spletna stran in zbirka podatkov gostujeta na grundig.si in ju za nas upravlja Big Bang, d.o.o.

Navzkrižne povezave ali hiperpovezave na Grundigovih spletnih straneh lahko vodijo do internetnih strani, ki jih upravljajo druga podjetja. Grundig ne sprejema nikakršne odgovornosti za vsebino na takšnih straneh ali njihovih politikah varnosti podatkov.

Po najboljših močeh se trudimo zagotoviti, da so vse informacije, vsebina in podatki, ki so prikazani na spletni strani Grundig v zvezi z Grundigovimi proizvodi, storitvami, novicami in promocijami, točni, ažurni in popolni. Ne glede na to pa si zaradi nenehnih izboljšav proizvodov in drugih pogojev, ki vplivajo na spremembe, Grundig pridržuje pravico do sprememb proizvodov in tehničnih podatkov ter drugih vsebin spletne strani brez predhodnega obvestila. Grundig bo obravnaval vse pritožbe v zvezi z informacijami na spletni strani na pravičen in razumen način, a ne bo v nobenem primeru odgovoren za nikakršno škodo, nevšečnost ali dejanje, nastalo na podlagi informacij, ki so dobronamerno posredovane na tej spletni strani.

Avtorske pravice na vseh besedilih in slikah na tej strani so v lasti Grundiga ali njegovih dajalcev licence. Besedila in slike si lahko ogledujete, jih prenesete ali natisnete le za vašo uporabo izključno v vaši organizaciji, ne smete pa jih spreminjati ali nadalje uporabljati ali tiskati za nobeno drugo osebo ter jih na noben način ne smete uporabljati v komercialne namene brez Grundigovega posebnega pisnega dovoljenja.

Skoči na vrh